HETI PÚDER PROGRAM ADAG

november 25., hétfő
17:00-tól  A Fiú (http://www.afiu.hu/) című film szereplőivel és alkotóival, Rajkay Zoltán, színésszel és Pásztory Ádám, kreatív producerrel, az MRE Kommunikációs Szolgálatának vezetőjével beszélgetünk a PROMISZ szervezésében.

17:00-tól PEM Kreatív Színházi Alkotó Műhely 13-19 éveseknek a Púder Színházteremben. 

november 26., kedd
19:00- Első Púder Stand-up amerikai stílusú felvezetéssel, ahol a fellépők: Szikra László (Rádiókabaré), Záhonyi-Ábel Dávid (Comedy Central), Szántó Sándor és Maczkó Ádám, Open Mic lehetőséggel és Trabarnával. 

november 27., szerda
18:00-21:30 között a Púder Színháztermében Grund Nyitott Improvizációs Műhely.

november 28., csütörtök
19:00-tól a Púder Pincéjében Cup of Fashion, ahol ez alkalommal a divatvilágban már régóta releváns plus size kérdést boncolgatjuk. Vendégeink: Balogh Zsófia – plus size blogger, Farkas Éva – plus size modell és divatfotós valamint Szkiba Zsuzsanna - pozitív testkép aktivista és plus size blogger.

21:00-tól a Zéró Balett Társulat ENTER című előadása, amely egy interaktív játék. A nézők számítógépes parancsokkal instruálják a táncosokat, akik egyre szövevényesebb improvizációba keverednek. A játék kimenetele így egyaránt múlik a közönségen és a szereplőkön. Jelszó: minden hatalmat a nézőknek!

november 29., péntek
a Játékos 18:00-tól a Púder Színháztermében.

november 30., szombat
Gabor Amadeus és Ötvös Csilla koncertje 18:00-tól!

december 1., vasárnap
11:00-tól Púder Matiné Dalolka Duettel, kézműves foglalkozással és gyerekmenüvel.