Chef ajánlat / Chef’s offer



Zöld spárga krémleves                                          690.-
Füstölt sajtos krutonnal                                                
Green asparagus cream soup
with smoked cheese and croutons

Gyömbéres naranccsal sült kacsacomb,                  1900.-
Sokhagymás törtburgonyával                                                     
Ginger and orange roasted duck leg
with onion mashed potatoes

Serpenyőben sült fogas spenót „főzelékkel”,         2100.-
citrommártással
Pan-fried pike perch, spinach and lemon sauce


Fehér csokis mascarpone golyók friss eperrel,      890.-
csokoládé öntettel
White chocolate mascarpone balls,
fresh strawberries and chocolate sauce


Áraink az áfát tartalmazzák és forintban értendőek.
Euroval történő fizetés esetén az aktuális árfolyamról érdeklődjön a felszolgálónál. Visszajárót csak forintban áll módunkban adni. Fél adag étel rendelése esetén az ár 70 %-át számoljuk fel.
II. kategoria
Üzletvezető: Bacsa András
Konyhafőnök: Szőke Roland