PÚDER MATINÉ: DALOLKA 03. 10.



Mese - Móka - Muzsika
INTERAKTÍV ZENÉS JÁTÉK UKULELE és GITÁR KÍSÉRETTEL

A sűrű erdő ezernyi titkot, hangot és varázslatot rejt. Mese-erdő közepébe hívunk minden gyereket és gyerek-lelkű felnőttet, ahol megelevenedik a történet a zene, bábok, és persze a gyerekek segítségével. A hangszerek mind a mese egy-egy szereplőjét ismertetik meg velünk, akiknek kalandjait a gyerekek is alakíthatják ötleteikkel. Gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített versei kísérnek minket utunkon.
A kísérethez a gyerekek is kapnak csörgőket, kasztanyettákat, cintányérokat, amikkel ők is részt vehetnek a zenekarban. Különleges hangszerekkel is találkozunk utunk során, hangjuk mind a mese egy-egy új szereplőjét ismerteti meg velünk. A hangszer-simogatón közelről is megismerkedhetnek a gyerekek mindegyikükkel.

Játékmester: Kárász Eszter ( ukulele, furulya, fuvola, tilinkó)
Zenetárs: Molnár György ( gitár) 

Minden alkalommal kézműves foglalkozás Gévai Csilla és Énzsöly Kinga képzőművésszel a műsor után! 

Belépő: 1000Ft (500Ft lefogyasztható), testvérek esetén 2000Ft (1200Ft lefogyasztható), 3 gyereknél 3000Ft (2100 Ft lefogyasztható) 

Várjuk a gyerekeket és a családokat egy kellemes vasárnap délutáni programra bábelőadással, közös énekléssel, tánccal, bűvész show-val, kézműves foglalkozásokkal! A belépővel pedig kedvezményt biztosítunk éttermünk ajánlataiból! 

További időpontok: Március 17., 24., Április 7.