PÚDER MATINÉ 03. 17. 11:00


Várjuk a gyerekeket és a családokat egy kellemes vasárnap délutáni programra közös énekléssel, tánccal, kézműves foglalkozásokkal! A belépővel pedig kedvezményt biztosítunk éttermünk ajánlataiból!
Mécseshajtású gőzhajómodell készítés újrahasznosított anyagokból
Ha már nem szórakoztat a kakaóbiztos számítógép, és már minden játékot kívülről fújsz a pléjsztésönön, akkor itt az ideje, hogy valami új után nézz! 

KÉSZÍTS ÖKO-GŐZHAJÓT!

Mi adjuk az ötletet, és segítünk is megvalósítani egy igazi családi vagy csoportos foglalkozáson, ahová elhozhatod apát, anyát, a tesód, a barátaidat, de akár az egész osztályt is. És még mire van szükség?
Lelkesedésre, némi kézügyességre és fantáziára! Ha tényleg igazi élményt akarsz, hozz magaddal egy pár 1, 1,5 vagy 2 literes tejes vagy gyümölcsleves dobozt és egy minimum 0,33 literes alumínium üdítős dobozt. Csak azért, hogy lásd, hogy tényleg milyen klassz dolog is készíthető az eddig haszontalannak hitt hulladékaidból. Ha nem hozol, az sem baj. Majd adunk mi alapanyagot. Sajnos, van bőven!

A foglalkozást vezeti: Bernáth Dénes (Szamárfül project)

Időpont: 2013. március 17. 11:00

Belépő: 1000Ft (500Ft lefogyasztható), testvérek esetén 2000Ft (1200Ft lefogyasztható), három gyerek esetén 3000Ft (2100Ft lefogyasztható)
Kisiskolás korig ajánljuk minden gyereknek!

További időpontpok: Március 24., Április 7., 14.