CUP OF FASHION A PÚDERBEN! 04. 04.


Egy csészényi kulisszatitok, meghittséggel ízesítve  a divat világából

Aki ott volt a százakat megmozgató FashionEVE kerekasztal-beszélgetésen, az tudhatja, hogy még bőven van meríteni való az új infók terén. Csalár Bence ezúttal a Púder Bárszínházban folytatja a mélyre ásást, a Cup of Fashion rendezvénysorozat első epizódjában. Bátortalan kíváncsiskodók, figyelem! A nagy kérdések megvitatásához április 4-én most nem egy nagyelőadó, hanem egy igazi baráti kör dukál, ahol mindenki jelenléte hangulatébresztő, és mindenki szava véleményformáló lehet.

A FashionEVE-t követő sikerek és pozitív visszajelzések nem maradhattak köszönetnyilvánítás nélkül. Ha a divatot, és a bevállalós divatbloggert, Csalár Bencét egy lapon emlegetjük, akkor garantáltan a tettek mezején kifejezett hálálkodást ígérhetünk. Miről is szól a fáma pontosan? Április 4-én, ötórai tea helyett, 18:00-ra asztalfoglalásunk van a legjobb divatlapok és online magazinok sorsát terelgető Szűcs Péter (Fashion Issue, InStyle), Szegedi Kata, designer, a H&M-et képviselő Sipos Andrea és persze a közös kávézást megálmodó Csalár Bence nevére. Az asztalt hosszán pedig nem spóroltunk, így szeretettel várunk mindenkit, aki osztozna aprósüteményen, nagy ötleteken, hűsítő italokon és pezsdítő felvetéseken.

A meghitt beszélgetésnek a Púder Bárszínház ad otthont először és reméljük nem utoljára. A Cup of Fashion rendezvénysorozat ugyanis a sok kicsi sokra megy elvére esküszik. Egy csészényi kifinomult stílus jegyében, hivalkodásmentes, tartalmas, lényeglátó és sziporkázó diskurzust ígér az esemény. A kötetlen hangvétel és időtartam pedig lehetővé teszi minden értékes nézőpont kibontakozását és minden kikívánkozó kérdés napirendi pontra kerülését.

A közös görbe este a divat szcéna meghatározó alakjait úgy vonultatja fel, hogy akik velünk tartanak, a lehető legtöbb munkafolyamatba betekintést nyerhessenek. A nagy pillanatig minden érdeklődővel együtt izgatottan várjuk a trendkoffein okozta robbanást. Mindenki véleménye egy csipetnyi hozzávaló lesz következő Cup of Fashion agyviharzásának varázsmixében.