Púder Matiné - A gomba alatt - ökomese 02. 17.

Interaktív mesejáték óvodásoknak


A Vidám mesék című mesekönyv egyik legvidámabb meséjében, A gomba alatt címűben a Hangya nagy bajba kerül. Elered az eső, és el kell rejtőznie. Igen ám, de erre a sorsra jut az Egér, a Veréb, a Pillangó és a Nyúl is. És hát, hol is találhatnának megfelelőbb menedékhelyet, mint egy gomba alatt!

A nagy menekülés közben azért van idő egy-két fontos kérdés tisztázására: például, hogy hol találhatók a Hulladék-szigetek, és mit lehet ott csinálni.
A Szamárfül Projekt meséjében a gyerekekre is nagy szerep hárul, hiszen a Nyulat nem olyan egyszerű elbújtatni egy éhes róka elől. Ha tudni szeretnéd a megoldást, és szívesen segítenél a Nyúlnak, akkor látogasd meg az előadásunkat.

Előadja: Bognár Anna

Időpont: 2013. február 17. 11:00

+EXTRA: Minden alkalommal kézműves foglalkozás Énzsöly Kinga és Gévai Csilla képzőművésszel

Belépő: 1000Ft (500Ft lefogyasztható), testvérek esetén 2000Ft (1200Ft lefogyasztható), 3 gyerek esetén 3000Ft (2100Ft lefogyasztható)

Minden vasárnap február és március folyamán változatos programokkal várjuk a gyerekeket a Púder Bárszínházban!

Várjuk a gyerekeket és a családokat egy kellemes vasárnap délutáni programra bábelőadással, közös énekléssel, tánccal, kézműves foglalkozásokkal! A belépővel pedig kedvezményt biztosítunk éttermünk ajánlataiból!

Február 24.
Március 3., 10., 17., 24., 31.