Púder DJ-lineup május 5-től 16-ig
Minden nap Fúzió Rádió DJ-i szolgáltatják a zenét a Púder Bárszínházban a rádióban megszokott színvonalon.


A programok 20.00-01.00-ig tartanak, kivéve vasárnap 18.00-23.00-ig.


Minden program ingyenes.
máj 6. vasárnap > BALKÁNI TAJTÉKOS MELÓDIÁK - Pacalos dj szett > A Kusturica filmek hangulatától a magyar gémeskutak árnyékáig  szól a zene a menő berlini balkán-klubokon át, tüppicri-tüppciri Ámerikától Makedóniáig.

máj 7. hétfő  > HERBAL TEA - Mr Herb dj szett  - Növény úr gondosan illesztett absztrakt hip hop, headz, low funk és hasonló kellemteljes trekkekkel könnyíti a hét legnehezebb napját. Állítólag nem tud hibázni.

máj 8. kedd > TRIPPIN’HOPPIN’SURFIN’ - Marcellus Wallace Jr. dj szett  - Nyakizomzsibbasztó, veszélytelen szörfözés a downtempo kies vizein, a műfaj mind a négy égtájának szeleit befogva. Bólogatni ér!

máj 9. szerda > CSUPASZ PISZKOS – Frenk Drabin dj szett - Egy kis pép, egy kis elektronika, egy kis dnb egy kis hip hop,  egy csipet fűszer - összerázva, nem keverve– na, ez a Frenk Drabin koktél!

máj 10. csütörtök > LAZA SÜTI - ER dj szett  - Mindenki tudja, hogy egy jól megalapozott nu jazz szettben óhatatlanul felüti a fejét az easy elektronika, a broken beat, hovatovább a deep house. ER erre még szór egy kis ütőport.

máj 11. péntek > THIS TIME GADGET! - Beatinspector dj szett – All school jampeckodás a pénteki vibráló hangulat szolgálatában. Az est nyomokban dubot tartalmazhat!

máj 12. szombat > FAKTÚRA - Faktor dj szett – jazztől füstös ütemeken át barangolhatunk a változatos hangulatok dzsungelében egészen a labor hip hopig.

máj 13. vasárnap > TRANSZKONTINENTÁL ÚJDZSESSZ  - Balance dj szett > A kontinenseket, mint bútorokat tolja össze, és azokon egyensúlyoz Balance - színes, naprakész nu jazz tételeivel.

máj 14. hétfő  > TRIPPIN’HOPPIN’SURFIN’ - Marcellus Wallace Jr. dj szett  - Nyakizomzsibbasztó, veszélytelen szörfözés a downtempo kies vizein, a műfaj mind a négy égtájának szeleit befogva. Bólogatni ér!

máj 15. kedd  > LAZA SÜTI - ER dj szett  - Mindenki tudja, hogy egy jól megalapozott nu jazz szettben óhatatlanul felüti a fejét az easy elektronika, a broken beat, hovatovább a deep house. ER erre még szór egy kis ütőport.

máj 16. szerda > CSUPASZ PISZKOS – Frenk Drabin dj szett - Egy kis pép, egy kis elektronika, egy kis dnb egy kis hip hop,  egy csipet fűszer - összerázva, nem keverve– na, ez a Frenk Drabin koktél!